Şanlıurfa Harran Devlet Hastanesi

Şanlıurfa Harran Devlet Hastanesi

Güncelleme Tarihi: 10/05/2018

HARRAN DEVLET HASTANESİ TARİHÇESİ

İlçemiz Harran Devlet Hastanesi 02.01.2003 tarihinde faaliyete geçmiştir. İlçemizin Şanlıurfa' ya uzaklığı 48 KM’ dir.

Hastanemiz Bodrum katı ile birlikte 4 kattan oluşmaktadır. Hastanemizin Poliklinik, Acil, Diyaliz ve Morg Girişi olmak üzere 4 ayrı girişi vardır. Binanın geçici kabulü 2001 yılında yapılmıştır. 2002 KASIM ayında kesin kabul istenmiştir.

Hastanemizde Poliklinik ( Dahiliye, Genel Cerrahi, Kadın Doğum, Çocuk, Diş ve Aile Hekimliği) Doğumhane, Yaşam Sonu Hizmetleri, Evde Bakım Hizmeti, Diyaliz ve Acil Sağlık hizmetleri verilmektedir. Hastanemizin tescilli yatak sayısı 40 tır.

Ayrıca Laboratuvar servisinde tam kan sayım, bakteriyolojik ve serolojik analizleri yapılmaktadır. Hastanemizde röntgen, ultrason ve EKG hizmeti de verilmeye devam edilmektedir. Hastanemizde Ameliyatlarda yapılmaktadır.

2016 Yılında; yemekhane, laboratuvar, diş poliklinikleri ve İdari birimler için prefabrik ek bina yapılmıştır.